Presentation

Nu ska jag göra en riktig presentation. En sådan där man faktiskt presenterar sig själv.
En sådan presentation som ingen orkar läsa utan som bara finns där. En sån ska jag göra nu. Läs eller inte. Mig kvittar det faktiskt.

Maria!
Jag heter Maria och det är väl ungefär vad alla kallar mig också, dock finns det ju de som kallar mig Cavalli då vilket då är mitt efternamn. Och jag trivs med att heta Maria tror jag faktiskt. Jag kommer i alla fall inte på något bättre namn som jag skulle passa mig osv. och det ser jag som ganska så positivt. Innan den här meningen hade jag skrivit 63 ord (Ja, jag har räknat) för att egentligen bara säga vad jag heter, som jag lika gärna skulle kunna säga med tre ord; jag heter Maria. Vi kanske ska lämna det här ämnet nu.

I höst kommer jag fylla 18 år, ja Maria Cavalli kommer att bli myndig. Vilket känns som en ganska skrämmande tanke, trots att jag misstänker att jag inte kommer känna någon skillnad när jag vaknar upp på morgonen den 23 oktober. Trots att jag kommer bli så gammal har jag barnasinnet kvar, jag tycker nästan det blir värre med åren.

Hur jag är som person så är jag väl nog ganska glad tror jag, sen är jag väldigt lättirriterad, fast det brukar gå över fort, enligt mig själv. Uttåtriktad och social brukar även vissa säga. Sen tror jag att jag skrattar en hel del också. Jag är helt otroligt lättroad vilket jag tycker galet mycket om. Vissa stör sig på mig skratt, andra tycker att det är jätteroligt, fast man kan ju inte göra alla nöjda.

Pluggar samhäll företag på Ållebergsgymnasiet. Vilket nu i ettan är en hel del företagsekonomi vilket jag tycker jag är kul. Jag har mina ambitioner och drömmar, precis som alla andra. Fast jag tror ändå att jag har valt lite fel linje, trots att jag trivs väldigt bra.
Jag är inte jättesäker på vad jag vill bli efter studenten, men jag misstänker att det kommer bli många år på högskola, för jag ska bannemig bli något, fast jag är ju inte säker som sagt. Tur att det är två år kvar.

Jag har intressen precis som alla andra! Jag tycker väldigt mycket om att läsa, (ja, en bra bok är det bästa som finns) sen tycker jag om att rida, dock har jag lagt ner de på obestämd framtid. Jag tycker det är skönt att träna och att röra på mig fast trots detta är nog mina vänner mitt största intresse. De och min famlij spelar viktiga roller i mitt liv, väldigt gulligt skrivet, faktiskt sant också!

Det jag är mest beroende av här i livet är kontakt, jag kan nästan aldrig vara tyst vilket inte alltid är så positivt men det är väl så man får nya vänner antar jag. Något jag är väldigt svag för är också godis, hur gott som helst!
Jag säger nog mestadels vad jag tycker har jag känslan av och jag tror att ärlighet varar längst.

Nå, vad tycker ni? Blev det en riktigt presentation nu då?



Maria Cavalli

RSS 2.0