we'll fade into darkness

idag vill jag minnas alla fina stunder i mitt liv. jag söker minnen överallt, sparade bilder, ljudklipp, bilddagböcker och diverse faceböcker. jag tänker på sådant som var viktigt förr, saker som jag strävade efter och önskade och vad jag egentligen önskar idag.

vissa saker är vackra minnen, sån man bara vill uppleva om och om igen, men egentligen. skulle minnet vara lika vackert då? det kanske inte ens var vackert då, det är bara att det är så man vill minnas det och då blir det vackert. det är så jag vill minnas saker, trots att dom egentligen inte var särskilt speciella eller genomtänkta, så i just den stunden var de precis som jag vill. never regret anything, at one time it was exacly what you wanted.

andra minnen skäms jag för, liksom att jag kunde sagt något annat, som inte var sådär korkat som det jag faktiskt sa var. men samtidigt så tror jag att det är de hemska, pinsamma minnena som ger de vackra minnena sin extra glans.

nu till något helt annat! inoff i Borås imorgon. King är badad och fönad, bilden är packad, likaså är utställningsväskan, det kommer bli en grym dag om vädret är som det ska. Katarina ska ställa Molly, så det ska bli grymt att få träffa henne igen och se vad hon säger om "lillen". vi siktar anyway på vår första BIS 1 :D
pusssssss

i'm only telling you this because life can do terrible things

Dagarna rullar på, sorger och glädje byter av varandra som överallt annars. Jag fick höra idag att om man bara gör saker lättare så får man ett mer genuint flyt. Jag får inte flytet nu, jag har mer eller mindre bra dagar, det har alla men nu får jag inte in flytet.

Var i Skövde hela förmiddagen, lyssnade på intressanta föreläsare som ska peppa oss för att göra UF-året till ett av de mest lärorika i våra liv. Vi fick se både speciella och konstiga föreläsare som hade genemsamt att de är framgångsrika. Jag tror det är en lång resa innan jag är där och jag ens någonsin kommer dit.

På vägen hem, fick vi bensinstopp, tacka snälla classmates, annars hade vi haft problem. Sen religion en snabbis och sen körskolan. Körlektionen gick prima, jag ägde (:D) körkortet är snart mitt!

so don't fall in love, it's too much to loose

skolaskolaskolaskolaskolaskolaskolaskolaskolaskolaskolaskolaskolaskola - det känns som att det är det enda mitt liv består av just nu.

gilla-lista:
sovmornar
studiedagar
körlektioner
mysiga höstkvällar
fina pojkar
raggsockar
sura S-märken
en bra bok
en mysig katt som ligger på sängen när man kommer hem
fina vänner


ogilla-lista:
körkortsteori
blåst
läxor
långa skoldagar
mörker
ensamhet

mer gilla och mindre ogilla tack! som sagt är ju gilla-listan längre alltså borde oddsen att något sådant händer vara större än att något från ogilla-listan händer. eller?


the story's too thin

Detta får bli en hela helgen uppdatering.
Fredagen var det först en ganska lång skoldag, dock en sån där jäkligt bra skoldag som allt gick rätt på. Pizza på lunchen med goa brudar och efter skolan hämtade mamma mig. Så då blev det övningskörning och massa prat med henne. Välbehövligt!

Sedan var det hem för att fixa lite, för att sedan åka in till Ellen och fixa oss och sen förfest hos Matilda och sedan dagnys. Det var en fin kväll, precis som det ska vara. Efter dagnys blev det en snabbis till Terran och sen hem för mys.

En fin höstfredag i berusningens tecken, med fina vänner.

Lördagen tog jag mig hem för att städa lite, leka med King och laga mat med pappa.

Idag stack jag och pappa till Källby efter en härlig sovmorgon. Så det blev massa övningskörning. King passade på att bada lite när vi var framme osså drog vi upp båtarna och sen blev det till att köra hem igen.

be strong, believe in life, and in love. don't think in the worst things who can happen. think of happiness, dreams and joy. even in the darkest places it will give strength.





don't you know who I am?

Efter sådär fem lektioner och en körlektion är jag hemma. Lång och tråkig dag, onsdagar är för övrigt nästan alltid långa och meningslösa, enligt min mening. Körlektionen var däremot helt klart behövlig och nödvändig men det visade sig att jag hade tränat det jag skulle så det var bara att gå vidare. Riskettan är bokad och distanstesten är kirrade så det börjar klarna på körkortsfronten.

Så nu ska jag bara sitta här med min halvstora godispåse och min Harry Potter bok och bara ta det lugnt. Hösten är mysig!

you should've killed me when you had the chance

Nu är jag efter ungefär 10 månader tillbaka och siktar på att uppdatara en hel del ur mitt tråkiga liv som ni ska få ta del av!

Som en liten uppdatering så är jag singel, har vart i cirka 2 månader. Jag är inte kär, men helt klart öppen för förslag. Jag håller på och grejar med körkortet, för nu är det banne mig dags att jag skaffar det! Jag går i skolan, samma gamla visa där, inget nämnt, inget glömt men nu har jag börjat springa. För de som känner mig vet att min kondition har sugit i sådär 5-6 år, men nu så är den på bättringsvägen!

Sedan har jag även börjat ställa ut ming älskade hund, dock lite blandade resultat men det lär ni få höra en del om.

För övrigt i mitt liv är det väl en del fest, saker jag tycker om att göra och bara chill. Läser gör jag ganska mycket också, men jag kommer nämna när det blir mycket sånt. Säkert kommer jag skriva ganska mycket om Ållefestare också.

RSS 2.0