all those fairytale are full of shit

numera halvblondin btw

if happily ever after did exist

djade lite på kåren igår, sen dansade resten av natten med fina vänner i locus och bara nöjd av livet fina stunder. här sitter jag nu och borde göra mig i ordning för kvällens fest.

would you tell me how it could be any better then this

jag fick mitt nya liv, och jag ångrar ingenting. det blev fantastiskt helt enkelt!
 
fast just nu, hemma i lägenheten kan inte tiden gå tillräckligt fort för att jag ska få åka hem

i don't wanna be friends

jag ska åka hem! det är tre dagar tills jag ska åka hem och jag längtar som en galning!
träffa kingsan, mamma, pappa och mina syskon, cphelg med pangfylla med min bästa vänner och lite annat gött random folk! titta förbi ålleberg dessutom, åh! fem jäkla dagar hemma, jag blir galen bara på tanken!
 
just nu
plugg, blogg, allmänt fix typ, ah ni fattar, försöker småpacka lite för att ÅKA HEM! jo, jag har det bra, after school imorgon också, precis lika bra som det låter, (hiho)

more than distance between us

"Känner ni till den där dammen borta vid Plikta? Där man kan mata duvor direkt ur händerna. Där såg jag, i maj förra året, det mest, det vackraste kärlekspar jag någonsin sett.

Det var en skata, och en katt. Jag brukade promenera förbi där rätt ofta då, och nästan varje gång såg jag de här två, oftast så följde den här skatan efter katten, men ibland gick de bredvid varandra. Det såg nästan ut som om de gick och småpratade med varandra. Som att de inte hade någon flock eller så, att, inte någon annan kompis, utan bara var totalt förälskade och ensam tillsammans i den här världen.

Och jag såg dem nästan varje gång jag gick förbi den där parken och den lilla sjön där. Men.. sommaren gick, och en dag så låg det bara massa skatfjädrar där under ett träd.

Skatan syntes inte till någonstans, kattjäveln däremot, den låg en bit därifrån och jäste i solen och såg väldigt mätt ut, rund. Och jag tänkte att, fan också, men det där är en ganska bra bild av hur okontrollerad,  invecklad och destruktiv kärlek kan vara. Jag vet inte ens om man ska försöka förstå sig på den eller som jag då, skriver kärlekslåtar om den.

Men här kommer i alla fall tre låtar på temat, invecklad kärlek"

Håkan Hellström Slottskogsvallen 4 juni 2011

jag är hög nu och kan inte somna om

jag njuter av livet. jag är snart tjugo år gammal. jag har vänt blad i mitt liv och det känns grymt. jag träffar underbara människor här som pratar konstigt, gör mig glad och startar om sina liv tillsammans med mig, eller helt enkelt fortsätter sina liv.
 
jag är ledsen att jag inte skriver särskilt ofta men jag glömmer helt enkelt bort det, mitt liv rusar på. ta hand om lägenheten, träffa kompisar, handla, festa, plugga och sova såklart. 24 timmar kan verka långt, men just nu räcker de verkligen inte till.
 
jag tror jag är påväg att förverkliga en dröm, jag ville alltid vara stark och komma någonstans och nu har jag det, det är bara en början men ändå, startskottet är avlossat, jag måste i mål nu.
 
men som sagt, jag dricker mest just nu, och njuter av att vara fri med drömmar att leva upp till.
 
 

RSS 2.0