this is the moment, tonight is the night, i'll fight until' it's over


hejdå 2011, kom aldrig tillbaka!

you don't need to save me, i just need you to follow

julen var fin, inte riktigt som den brukade - sorglös och ohämmad. tysta överenskommelser om att spela det skådespeleri som pågick, och falska leenden bytte ägare.

senaste veckan har det blivit ungefär fyra dagar med massa arbete, fint så att!

träffat en saknad & fin vän med, helt tokigt fint. det blev en eftermiddag i göteborg med henne där det blev endel inköp.

typ denna godingen


sen fick jag både en klocka och en skitsnygg ring av jobbet



så nu taggar jag nyår med världens bästa vänner och hoppas på att stöta in i någon fin kille jag kan kyssa in det nya året med!


when I get home you're so dead

KÖRKORT

- de första orden säger det mesta om min sinnesstämning kan jag säga

puss :*

en sång om att växa upp, en sång om att bli kär

min jul ska bli den bästa på länge! jag ska göra massa roliga saker, jag ska träffa fantastiska människor och jag ska ha körkort. jag ska vara nära, men ändå så långt bort. min jul ska vara som den vackra dröm jag en gång drömde att mitt liv skulle vara

tack för tårarna på kinderna och stjärnorna på himlarna

när jag var yngre, ville jag inget hellre än att ha en pojkvän. känna samhörighet med någon, alltid ha någon nära, någon som alltid lyssnade och fanns. den värsta tiden var julen, det var då alla gick runt och såg mysiga och samhörigheten bara lös omkring dem och jag kände mig som forever alone. Nu har jag insett att jag inte behöver en pojkvän för att känna samhörighet.

jag har de absolut finaste och bästa vänner man kan ha och en helt fantastisk familj som stöttar mig i det jag gör. jag skulle inte vara någonstans utan de. de ger mig samhörighet året runt och jag känner mig aldrig ensam med dem. man inser med tiden att det finns så jäkla många som stöttar en, man ser dem inte alltid bara, men titta noga.

men jag saknar att pussas, två läppar möts, kan låta oskyldigt men en kyss är ack så mycket mer. det kan bli ett minne för livet, och det kan bli en flopp, men oavsett är det helt klart värt besväret.

hörri, jag har ett halvt körkort nu förresten, highfive!



so follow me down, out of this town, boy you movin' waay too slow

det pirrar helt galet i min mage, jag måstemåstemåste klara det. det finns ingen annan utväg. jag måste bara göra det så detta får ett slut!

aldrig börja om igen

gör en Lisa "lefteyed" Lopez, på honom så fort du kan.
krossa alla fönster, slå in hans dör.
låt honom veta, att inget är som förr.
säg som det är nu.
finns ingen väg tillbaks för nån som är en looser.
ett riktigt jävla as.

RSS 2.0