first I was afraid, kept thinking I could never live without you by my side. but I spent so many nights, thinking how you did me wrong. I grew strong, I learned how to carry on.

Livet är mest en suddig dimma för tillfället, ingen direkt rätsida på något så jag drömmer mig tillbaka till sommaren, som kom och gick. Tänkte dela med mig av bilder från sommaren och till idag ungefär, fina dagar och nätter av mitt liv jag inte vill glömma när mörkret och ensamheten blir allt påtagligare. Det är i såna stunder man behöver det.





taggade för en partynatt i skövde med en kär syster



barnen på jobbet ritade <3



crusingen 2011



en sommarkväll i källby med min stjärna




jobbjobbjobb



utställning med kingsan



matfestivalen 2011



en av tusen lektionsbilder på mig och ellen



en sensommarfylla med fina flickor



min favorit



fina challan



oktober



ballongbilen, fuck you, ellen drive a volvo



nattströg med finingar



ållefoto med sara



19 år



föralltid vi



halloween 2011



halloween 2011





take your passion and make it happen

från och med jag

träning och körkort.

hejdå tjockis-maria och hejdå ingen frihet

och fuck er

is it just me or had the time we spent come undone?

Tiden passerar i takt med att dagarna går, jag kan bara inte sluta tänka på dig. Ingen har en aning om vad jag döljer och jag fortsätter att leta, men jag kan inte hitta det. Modet att visa och modet att låta dig veta, att jag aldrig känt denna känslan förut.

Gång på gång hör jag mina tankar, varför kan inte denna känslan bara försvinna, det finns ingen som du. Du kom mig nära som ingen annan. Det är som att du talar direkt till mitt hjärta, det är så fel att vi är på helt olika nivåer. Jag är för rädd för att ställa frågan och för stolt för att förlora dig, men jag måste snart bestämma mig.

Men om jag lämnar dig, kommer jag aldrig veta hur mitt liv blivit om jag hade stannat hos dig. Kommer jag någonsin se dig le mot mig igen om jag lämnar dig. Hur ska jag få veta, om jag lämnar dig?

Men återigen funderar jag på att ta den enkla vägen ut.

ärlighet är en dyr present, förvänta dig inte den av billiga människor

drar en sumering av veckan
uf-företaget har börjat rulla igång, vi har fått mycket intresse så det känns bra. körkortet går fint, halkan nu på onsdag så nu är det inte långt kvar. Skolfoto och ållefoto avklarat, praktiken rullar på och jag hatar naturkunskap B.

helgen vart fin. Fredag firade familjen min och min systers födelsedagar. Så alla i familjen med respektive + farmor var där. Så det blev massa god mat, spelade och lek med Tyra.

lördagen blev det övningskörning och sen vid tretiden åkte jag in till ellen och fixade mig där tillsammans med en drös andra godingar för att sen dricka och dagnys till Johans 18årsfest vilken var jättebra.

min 19årsdag kommer jag nog komma ihåg som dagen efter en fin natt, bakfylla och lätt sorg, men vafan allt löser sig!


allting kommer bli bra tillslut

det får bli en sedvanlig helguppdatering dock måste jag börja från förra helgen, typiskt fin och bra helg. precis så det ska vara!

Fredag:
skola, fram och tillbaka, donken med mates och sen körlektion. Kraftiga inbromsningar, Jörgen tyckte att jag var för feg så jag måste bli lite bättre på det. Sen på kvällen drog jag, Nellie och Ellen ut och strögade och bara härjade allmänt. Sen hem och mys i sängen med Challe.

Lördag:
lång sovmorgon och övningskörning med pappa och sen på kvällen blev det Daniel Adams-Ray på dagnys vilket var lite av en besvikelse, Daniel sög, inte bra fylla, trött och allmänt skum men tackvare fina vänner blev den ändå ganska bra.

Söndag:
ta det lugnt i sängen, käka och duscha, såna saker man gör när man är bakis alltså.

call me hopeless, but not romantic

lirade lite med min goding när jag kom hem, sen en prommis! Nu blir det sängen med Challe!





håll hårt i din goda vän för där ute finns det gott om ormar

veckan har flytit på, missade körlektionen i tisdags för att jag var sjuk. torsdagen spenderades först 4 timmar på Ketonic och sedan marten med fina människor. tog riskettan på fredagmorgon, vilken faktiskt inte var så tråkig som jag trodde den skulle vara. skippade sista lektionerna (inklusive naturprovet) och drog mig hemmåt för en prommis med min stjärna och allmänt fix överallt.

Drog mig senare mot Ellen, så vi drog och köpte byxor, läppstift, daxvax och andra nödvändigheter. Färgade håret, Nellie dök upp och vi gjorde oss klara för att dra oss mot Jimmy.

highfive and talking shit but you going home alone, aren't you?

dagnys segade ut lite, men träffade fina, härliga, älskade och mindre bra människor men grovt räknat en fin kväll. dock lär man sig något nytt varje kväll.

try to have faith in people, you will be surprised - funkade inte den kvällen, men vafan, det kan ju inte funka jämt!

lördagen vart jag lite halvbakis så drog några filmer sen somnade jag och söndagen blev det lite övningskörning!

svart, vitt och allt däremellan

jag måste lära mig att inte förvänta mig så mycket. inte tro liksom, ta allt som det kommer och se var jag hamnar. men de gånger jag gör detta, går det alltid snett. det gör ont där kniven skar liksom.

helgen har vart fin, blev dock bara bir med King, men han skötte sig super, så kan inte klaga. på kvällen blev det käk med mitt favvo-par och sen fest med en underbar vän. sen ner till terran där Drängarna stod på scen - dansade tills det inte gick mer. träffade fina människor, saknade människor och sårande människor. fina pussar i natten bytte ägare och sen hem till tystnaden

RSS 2.0