far away, fa-a-ar away

på senaste tiden har det blivit mycket läsande. jag läser tjejböcker, egentligen helt utan någon form utav realistiskt innehåll, jag menar.

de handlar om unga tjejer, tjejerna bor i en stor stad, har ett gött jobb, typ på en tidning eller liknande. de har fått sitt jobb genom ett trollslag och trots detta hatar de jobbet mer än något annat. tjejerna i sig är egentligen ganska alldagliga, det handlar aldrig om sådär vrålsnygga typer. givetvis har de pojkvän i början av historian, en ful, alldaglig kille som de egentligen inte alls är lyckliga med, allra bäst är det om killen är en jävla skitstövel och är otrogen mot tjejen i fråga.

de har alltid massa vänner, super sig skitfulla och shoppar jämt och de hittar alltid en skitsnygg kille som visar sig tycka om dem jättemycket osvosv. trots att de inte är särskilt snygga, fina kroppar osv. eller så kan de ha en jättesnygg killkompis som stöttar dem genom allt som är svårt och sedan visas det givetvis att denna jättesnygga kille är kär i tjejen och de blir tillsammans

åh, mina tankar är djupa idag.. not

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0